Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

ΝΕΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ ΗΛΕΙΑΣ

Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΨΗΛΑΦΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ










Νέα δεδομένα προκύπτουν στο μυστήριο θάνατο της Μαριάννας Χρονοπούλου-Μαυράκη που έλαβε χώρα στη Ζαχάρω Ηλείας και συγκεκριμένα στο δάσος Καϊάφα στις 27-6-2008 . Μετά από πολύμηνους αγώνες, προσπάθειες μας και το έντονο ενδιαφέρον του Κου Αλεξόπουλου, διοικητή του Α.Τ Ζαχάρως, καταφέραμε ο φάκελος  όχι μόνο να μην μπει στο αρχείο, όπως αρχικώς είχε αποφασιστεί,αλλά αντιθέτως επιστράφει για πολλοστή φορά από την Εισαγγελία στο Αστυνομικό τμήμα για περαιτέρω έρευνα . Αυτό αντικατοπτρίζει πως η Δικαιοσύνη και οι Αρχές δεν είναι απόλυτα πεπεισμένες πως πρόκειται για αυτοκτονία ο θάνατος της άτυχης  Μαριάννας, όπως αρχικά είχε χαρακτηριστεί. Τα κενά που είχαμε επισημάνει φαίνεται πως δεν πέρασαν απαρατήρητα και γι'αυτό οι αρχές επέστρεψαν τον φάκελο και θα εντατικοποιήσουν την έρευνα.Η Εισαγγελία μάλιστα επανέρχεται με συγκεκριμένες υποδείξεις για στοιχεία τα οποία θεωρεί καθοριστικά για την έκβαση της υπόθεσης.
Ας θυμηθούμε το χρονικό του θανάτου της Μαριάννας Χρονοπούλου-Μαυράκη όπως είχε αναφερθεί σε παλαιότερη ανάρτηση μας: 

"Ένα δημοσίευμα στην ημερήσια εφημερίδα ΠΡΩΤΗ Ηλείας, με ημερομηνία 28-06-2008, απλώς ανέφερε την είδηση ότι η Μαριάννα Χρονοπούλου-Μαυράκη αυτοκτόνησε δίχως να αφήσει σημείωμα και έκλεισε με τη βεβαιότητα ότι πρόκειται για αυτοκτονία. Η τοπική κοινωνία όμως έχει αντίθετη γνώμη. Παρόλο που η Μαριάννα βρέθηκε κρεμασμένη στο δέντρο με σχοινί τυλιγμένο στο λαιμό της και ένα σκαμπό δίπλα στα πόδια της, το οποίο έδειχνε ότι η ίδια το έσπρωξε, υπάρχουν σοβαρές επιφυλάξεις και πολλά ερωτηματικά. Ερωτηματικά για το κατά πόσο αξιοποιήθηκαν τα ευρήματα στον τόπο όπου βρέθηκε η Μαριάννα και εάν ο ιατροδικαστής και οι αρχές είναι απόλυτα σίγουροι ότι πρόκειται για αυτοκτονία και δεν υπάρχει ενδεχόμενο δολοφονίας."

Υ.Γ Είναι προφανές πως και οι αρχές συνεχίζουν να προβληματίζονται για το αν πραγματικά ο θάνατος της άτυχης γυναίκας προήλθε από αυτοκτονία ή δολοφονία και διατηρούν επιφυλάξεις κάτι που επιβεβαιώνεται από τον εξονυχιστικό έλεγχο της υπόθεσης που συνεχίζετε μέχρι και σήμερα...
Οι ereunes δεσμεύονται πως θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να λάμψει η αλήθεια τόσο για την Μαριάννα όσο και για τον πατέρα της Βασίλη Χρονόπουλο που "έφυγε" πρόσφατα από την ζωή με τον καημό του αδικοχαμένου παιδιού του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου